Äntligen nytt golv!

Hej!

Igår var ett par fina vänner med sin familj här. Vi fick hjälp att (ÄNTLIGEN!) lägga nytt golv i tv-rummet. Det har ju legat en hemsk grön plastmatta där sen vi flyttade in för 2,5 år sen... den har verkligen tärt på psyket, haha. Vi har fått prioritera annat som varit viktigare, men nu så var det äntligen dags! Eftersom vi bor i ett gammalt hus där det inte finns en enda rak vinkel tog det ungefär 5 timmar att lägga. De kämpade på bra grabbarna!

(null)

Låg sån här hemsk plastmatta i flera rum när vi flyttade in, nu är alla utom en borta. Vi tror dock att det blev så mycket golv kvar från det vi köpte till tv-rummet att det kanske räcker dit också. Det vore ju guld! 

Som tack stod vi för både lunch och middag. Vi tog en lättare lunch och sedan grillade vi såklart till middag. SÅ gott!

(null)

På balen i fredags gled såklart lillebror och hans tjej in i familjens lite glassigare bil. Alla var så himla fina! Vi hade ingen bal på min skola alls, så har själv inte fått klä upp mig så här. Lite avis nästan. 

(null)

En liten rättelse från tidigare inlägg också: det var inte skolan som ändrat sig, utan det var några drivna tjejer som ordnat en egen bal med ett tillåtet antal inbjudna elever. 


❥ GRATTIS ALLA MAMMOR PÅ MORS DAG!




Allt annat, Mammalivet & Familjen | bal 2020, bo i gammalt hus, förnya hemmet, go mat, goa vänner, grillat, mors dag, nytt golv | | 2 kommentarer |
Upp